Delen     Populaire blogs     Volgende blog »
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Jeanne,s kieken
Leven en laten leven,
_
Home__Weblog__Prikbord__Foto's__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Welkom op m,n blog , .Ben altijd bezig meestal met leuke soms ook met minder leuke dingen Probeer ook te genieten van de kleine dingen.Ik zou het leuk vinden als jullie iets in mn gastenboek schrijven .



Mijn Profiel

Jeannest
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privé bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



Categorieën Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Zand en strand
12 mei 2013 09:22

Boeken
05 mei 2013 10:36

Vlinder oranjetipje
29 april 2013 15:28

Draaiend rond
28 april 2013 11:12

Geerweg en Grutto
23 april 2013 10:02




Fotoboeken


Grote schoonmaak (30)
_
Heikikkers (4)
_

Tuinbloemen (28)
_
Winter in "De Elzen (21)
_

Oude foto,s (13)
_
Maart ,April Lente (23)
_






Weblog Vrienden


Koken kunst kouten
Van: wenny-m

Marokkaansarabisch koken
Van: amber

Redsblog
Van: redone

Webje van fey
Van: fey

Ben en alie mulder
Van: benenalie

Maria distel
Van: MarieJeanne

Mijmeringen
Van: Ofsen

Piekersels
Van: ChilaE

Natuur
Van: jeanneke1

Bennekesblogje
Van: Benneke

De vogelaar
Van: Xander1

Hera
Van: hera

Thijs
Van: 50plusser.nl

Deur mien ogen
Van: Labje

Vleugels om te vliegen
Van: Sharine




Gastenboek berichten

Jeanne
24 april 2013 22:54
_
Zo zie je Wim iederen krijgt een verrassing op z,n tijd .Bedankt Grt jeanne

Wim/wimswerk
24 april 2013 19:45
_
Zie ik opeens dat je weblog van de maand bent. Toch nog maar even een berichtjke er tegenaan. Leuk voor Jeanne, gefeliciteerd!

Jeanne
17 april 2013 21:02
_
Bedankt voor jullie felicitaties Agaath en Lia en Marieke was echt een verrassing voor mij Grt Jeanne




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Shyne om 07:14
_
Shyne Online

Door AnneY om 07:14
_
AnneY Online

Door eliza10 om 07:11
_
Eliza10 Online

Door 50plusser.nl om 07:04
_
50plusser.nl Online

Door S.postma om 06:59
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door S.postma om 06:59
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door S.postma om 06:56
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door Rosalina42 om 06:54
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Reclame


Op vrachtwagens .

Was weer een volle week op het laatste moment de foto opdracht uitegevoerd .Moeilijk is het onderwerp niet want waar je ook kijkt overal is er reclame . We zijn immers een consumptie maatschappij dus moet er gekocht en verkocht worden .Langs de weg in de krant op tv en door de brievenbus { behalve als je een sticker op de voordeur plakt }het kan niet missen reclame beheerst ons leven . En komt vaak ongenood je huis in .




Ook voor Netwerk


Op de muur


Op straat


Op TV


Twee vliegen in één klap


Deze is er speciaal voor


De natuur doet ook mee.



Geplaatst op 21 april 2013 10:00 en 4368 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Benenalie  
21 apr 2013 10:17
Voor deze opdracht hoefden we niet zoveel moeite te doen hè!!
Er is zoveel reclame op straat,tv en wat denk je van de folders allemaal!
Ik kan geen keus maken,ze zijn allemaal leuk,
maar die met de friet net een ietsie pietsie meer!!

Gribou---Greet  
21 apr 2013 10:22
Wat een leuke en mooie serie !
De frambozen zien er heel lekker uit , zou wel een schaaltje vol willen nu
En de friet reclame , leuk 2 vliegen in een klap , en het ziet er heel mooi en lekker uit !
Maar foto 1 , vind ik super !
groetjes Greet

_





_
Agaaths-weblog.1  
21 apr 2013 10:40
Leuk om het op deze manier hier neer te zetten. De netwerk bakken zijn voor mij nieuw, de ronde pilaar hen ik ook al 40 jaar niet meer gezien, vroeger was dat volgens mij 'n elektriciteits huisje of zoiets en de reclame van Vivara is mij totaal onbekend, nog nooit gezien. Trouwens die flesjes van Silan heb ik ook nog nooit gezien in deze vorm, zo zie je maar weer dat we iedere dag weer bij leren :grin:. mooie reclame, li gr agaath

Tteun  
21 apr 2013 10:45
Leuk vooral de peperbus vroeger normaal in het straatbeeld als hoogspanningshuisje. Gr. Teun
_





_
Marianne  
21 apr 2013 11:18
Leuk die zuilen, ik zie ze zelden meer. Jaja, die brievenbussticker zit er hier op hoor- ik moet al vaak genoeg naar de oudpapierbak fietsen. Bij 6 hoor ik Mien Dobbelsteen: ach joh aaaaardappel! Ik krijg ook wel trek in frambozen ineens, vreemd

Netty9  
21 apr 2013 11:38
Hallo Jeannest,

Hele mooie serie heb je gemaakt. Die eerste met dat reclame op de vrachtauto van Groenrijk is mooi. Ja, er is een verscheidenheid van reclame. Ik vond het wel een mooie opdracht. Groetjes van Netty
_





_
Wenny-m  
21 apr 2013 13:44
Erg leuk, zo van alles wat. Je kunt er inderdaad niet omheen, reclame overal.

Jeannest  
21 apr 2013 14:54
Hallo Alie
Inderdaad niet echt moeilijk overal aan wezig reclame is grappig of ergerlijk soms met humor .
Grt Jeanne
_





_
Jeannest  
21 apr 2013 14:57
Dag Greet ben jij ook dol op frambozen ik wel ze spatten van de muur af .
Grt jeanne

Hallo Agaath
Zijn die reclame zuilen niet in jou woonplaats ? Ze staan hier door de hele stad nooit op gelet tot dit onderwerp aan de beurt kwam
Grt Jeanne

Jeannest  
21 apr 2013 14:59
Je hebt gelijk Teun waren die ook beplakt dat weet ik niet meer .
Grt Jeanne

Hoi Marianne
Hier komen ze één keer per 4 weken oud papier ophalen
ideaal .Lekker he frambozen
Grt jeanne
_





_
Jeannest  
21 apr 2013 15:00
Dag netty en Wenny
Dank je wel voor de reactie ben benieuwd naar volgende week .
Grt jeanne

Marianne  
21 apr 2013 15:11
Hier eens per 2 maanden, maar bij de container kan je bijna altijd terecht overdag. En ach, op boodschappentocht kan ik dat dan even meepikken. Stapelt zo op anders.
_





_
Tharisis  
21 apr 2013 16:08
Ja, zelfs op rondrijdende vrachtwagens, Jeanne!
't Is toch wat, we raken er zo aan gewend dat je het nauwelijks meer opmerkt. Ik ben er langzamerhand zogenaamd 'doof en blind' voor geworden...
Alhoewel, de gezonde frambozen tegen de muur die zie ik wel en daar lust ik wel pap van!
Je hebt goed rondgekeken en uiteindelijk eigen keuzes gemaakt...
Toos





Januitdelft  
21 apr 2013 16:34
Hallo Jaenne. Kom ik net langs het tuincentrum en zie ik op je blog een foto van een auto die ik zojuist heb gezien. Vreemde gewaarwording.
Ik val voor nr 5, zo leuk bijgewerkt, dat is nog eens reclame.
Gr.Jan
_





_
GerardS  
21 apr 2013 21:32
Als ik moet kiezen voor de leukst, dan komt voor mij foto 2 in aanmerking.
Elke maandagmorgen valt er een pakket reclamefolders in één keer in de buitenbus. Mooi in plastic ingepakt.
Toch wordt alles snel doorgekeken.

Gr,gerard

Willem.J.1  
21 apr 2013 21:50
Haha, en nu ook nog op je blog!
Leuke serie Jeanne.
_





_
Jeannest  
21 apr 2013 21:52
Dag Jan kan niet missen he overal kom je hetzelfde tegen
Grt Jeanne

Gerard dat gaat hier ook zo plastic wel apart doen he
Grt jeanne

Jeannest  
21 apr 2013 21:55
Dag Willem allereerst van harte dat je weer "door ''bent 't zijn ook prachtsukken jij hebt geen reclame nodig je hebt wel fans waaronder ik
Grt Jeanne
_